Download TikTok video without watermark
14 days ago
Anna & Lars Norrman on Instagram: "Jag ögnar hela tiden igenom utländska inredningstidningar, utländska för det är där man finner folk som vågar färg. Jag vet direkt om det är något som fångar min uppmärksamhet. Det är ofta delar av projekt eller olika konstnärers form eller färg som jag kan stanna till vid och ta med mig. Men sällan hela projekt. Igår trillade jag över detta huset och det är något av det vackraste jag någonsin sett. Det kunde varit mitt hem, jag kunde flyttat rakt in. Blandningen av färg och antika saker, fult och extremt vackert i en magisk symbios. Operfekt på det där perfekta sättet. Så oerhört mycket känsla, harmoni. De har fått allt att stämma fastän det är mycket saker och det där är en hårfin balans. Jag känner igen mig väldigt i deras beskrivning (de är vintagesamlare och inredare). Varje gång de fick in något nytt i huset såldes det eller rök in i firman och de levde konstant i ett projekt där inget vackert stannade och det blev omöjligt att färgsätta. Så har det varit hemma hos oss länge. I vårt hus står allt som gått sönder i projekt eller på våra hotel. Saker som var för vackra att kasta men kanske egentligen borde kastats. När något nytt vackert köps in till oss så ryker det strax ut till ett projekt. Men detta huset inspirerade mig till att investera lite tid i vårt egna hus. Så igår åkte penseln fram och jag började förändra. Typiskt en fredags kväll kl. 19 när Lars jobbar 😅. Jag satte in stora gamla speglar som stått på lager och väntat och jag satt ner i varje rum och funderade på hur jag verkligen vill ha det. Tyger åkte fram ur lager och yes, jag ska i alla fall ägna några kvällar framöver till att fortsätta mitt projekt här hemma. Vårt hus blir lidande, vi ska ju flytta en dag och det är kanske svårt att sälja om jag går all in.. det ju idiotiskt att tänka så och att bo i något man inte tokälskar om man ska bo här 5 eller 10 år till, dessutom är det lättare att sälja något man tokälskar. Snart ska jag åka runt och botanisera bland mina vintagehål ute på danska landsbygden och denna gången ska jag även tänka på vårt hus när jag letar saker till hotellen. Se och njut av Frank Ver Elst och Jean-Paul Dewevers hus. #thenorrmans #inspireras"
431 Likes, 11 Comments - Anna & Lars Norrman (@thenorrmans) on Instagram: "Jag ögnar hela tiden igenom utländska inredningstidningar, utländska för det är där man fin..."
2 saves
0 repins
Similar Pinterest ideas
Kitchen styling
5 months ago
2 months ago
The Best Kitchen Flooring Ideas For Your Home
3 months ago
After Finding Victorian Cabinets in an Antiques Shop, Everything Fell Into Place
20 days ago
7 Remodeled Kitchens and Exactly What I Love About Each One | Wit & Delight
12 days ago
Kitchen
8 months ago
A designer’s inviting home in London
1 month ago
2 months ago
10 months ago
20 Rooms That Prove the Open Kitchen Cabinet Trend Is Here to Stay
11 months ago
April & solkatter i köket (Sebastian Bergström)
48 months ago
Maitland & Poate on Instagram: “Such a stunning kitchen @iamlaurajackson featured in the next @elledecorationuk . . Repost from @elledecorationuk • Broadcaster,…”
14 months ago