Download TikTok video without watermark
2 months ago
Mill Street — Of Prairies
Complete reimagining of the back half of this 1912 home, including the kitchen, bathroom, eat-in nook, and the transition to the outdoors. Our main goal was cohesion between these spaces -- reconfiguring the entire layout to improve the flow of the space. The aesthetic update brought warmth, character, and playful interest through the use of color, texture, and custom-designed furniture, including the tall kitchen island table, dining table, and benches. Photographed on film by Alyssa Lecompte
3993 saves
1 repin
Similar Pinterest ideas
Décor do dia: rosa, verde e amarelo na cozinha vintage
30 months ago
Katie Lockhart
20 months ago
Why 1970s Interior Design Is Trending Again
5 months ago
Bathroom interior design mediterranean home cozy bathroom
4 months ago
the bull in bullnose: clé tile’s alternative to trim
5 months ago
A Family’s Former Beach Cabin Turned Stunning Holiday Home
5 months ago
Weekly Roundup — The Gold Hive
3 months ago
Studio Nencini by Alder Brisco
5 months ago
Mill Street — Of Prairies
2 months ago
Houme kitchen
5 months ago
A Mid-Century Revival by Studio Prineas | Australian Interiors | est living
14 months ago
Tour A Stunning Townhouse By Avenue Design Studio - Nordic Design
23 months ago