Download TikTok video without watermark
2 months ago
Mill Street — Of Prairies
Complete reimagining of the back half of this 1912 home, including the kitchen, bathroom, eat-in nook, and the transition to the outdoors. Our main goal was cohesion between these spaces -- reconfiguring the entire layout to improve the flow of the space. The aesthetic update brought warmth, character, and playful interest through the use of color, texture, and custom-designed furniture, including the tall kitchen island table, dining table, and benches. Photographed on film by Alyssa Lecompte
2238 saves
0 repins
Similar Pinterest ideas
2 months ago
7 days ago
Katie Lockhart
20 months ago
3 months ago
Lazienka
5 days ago
Różana - Colombe
6 months ago
AT HOME WITH BAINA
5 months ago
8 months ago
A Family’s Former Beach Cabin Turned Stunning Holiday Home
5 months ago
A Total Transformation For This Pocket-Sized Heritage Home
5 months ago
Warm Contemporary Bath | Brooklyn | Block Renovation
4 months ago
Bathroom Trends For 2022 - What to Watch Out For | Big Bathroom Shop
5 months ago