@ninaletsgoforward
Nina
From Oosterend
Last active 4 hours ago
Ecofriendly. Environment & people. Handy: save time, money or space. Nice: journaling & inspirational quotes. Serious: Bible texts, psychology & politics

  • 26 boards
  • 11K pins
  • 33 followers
  • 102 following
Statistics
33
Followers
17K
Average saves
per pin
450
Average pins
per board
24 minutes
Time between
pins
Militairen zijn het woonzorgcentrum Brinkhoven in Heerde te hulp geschoten omdat er door coronabesmettingen te weinig personeel is overgebleven om de bewoners te kunnen verzorgen. © Brinkhoven - Hanzeheerd
1
0
4 hours ago
Mensen maken het verschil. Zo ook Wim, hij was twee jaar met pensioen, maar rijdt nu weer elke dag vanuit Arnhem naar @OLVG om mee te helpen op “zijn” IC. Als biotechnicus nu cruciaal bij de opschaling vd afdeling en materialen, incl deze oude Servo 900C ventilator. #respect
1
0
4 hours ago
Pagona goudinoudi
5K
0
4 hours ago
Melanzane gratinate
24K
0
4 hours ago
Schwedische Sommersuppe von wichtel | Chefkoch
1K
0
4 hours ago
Smashed Brussels Sprouts
333K
0
4 hours ago
Tunisians self-isolate in factory to make masks
1
0
4 hours ago
Ambulance met takelwagen door naar Groningen
1
0
5 hours ago
Uitvinding Belgisch bedrijf maakt aanraken deurklinken overbodig
1
0
5 hours ago
Huisartsen zijn de eersten die coronapatiënten in het vizier krijgen. De werkdruk loopt op en ze staan voor moeilijke keuzes. We praten met Carin Littooij, Conny van Bentum en Jan Smulders.
1
0
5 hours ago
Eindelijk snap ik waarom we niet zo veel geleerd hebben van Chinese onderzoeken. Het was daar teveel met individuele studies..
2
0
6 hours ago
Medisch specialisten en datawetenschappers gaan per direct kunstmatige intelligentie inzetten in de strijd tegen het coronavirus. Intensivist Paul Elbers van het Amsterdam UMC staat aan de wieg van dit initiatief en vertelde bij Op1 hoe dit in z’n werk gaat.
2
0
6 hours ago
50-PLUS-leider Henk Krol maakt zich zorgen om het grote aantal ouderen dat direct en indirect wordt getroffen door het coronavirus.
1
0
6 hours ago
Het coronavirus wordt niet alleen overgebracht door middel van niezen, ook via praten kan het virus worden verspreid. De anderhalve meter afstand is daarom van cruciaal belang, zegt viroloog Ab Osterhaus, die door sommige wetenschappers en journalisten wordt weggezet als dissidente paniekzaaier. Zaait hij inderdaad paniek of heeft hij een profetische blik?
1
0
6 hours ago
Hoe blijft het thuis een beetje gezellig en gezond nu we lange tijd op elkaars lip zitten? Fabels en tips van Martijn Katan en Julie Sharon in Op1.
2
0
7 hours ago
Hoe blijft het thuis een beetje gezellig en gezond nu we lange tijd op elkaars lip zitten? Fabels en tips van Martijn Katan en Julie Sharon in Op1.
2
0
7 hours ago
Eén dag na het sluiten van de scholen kregen alle 2.500 leerlingen van de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur online les volgens hun normale lesrooster. Hoe kreeg de school dat voor elkaar?
1
0
7 hours ago
Vrijwilligers helpen bij schoonmaak ambulances
1
0
7 hours ago
Nederlanders gebruiken door corona massaal apps om te videobellen. Experts maken zich zorgen: door de plotselinge wildgroei aan apps kunnen in het geniep je privégegevens worden doorverkocht: "Wees je bewust van de risico's van deze apps."
1
0
7 hours ago
De komende dagen gaan zo'n honderd verpleegkundigen en artsen van Defensie aan de slag in ziekenhuizen. Het ministerie van Volksgezondheid bepaalt waar ze worden ingezet. Vandaag meldden de eerste achttien militairen zich in Ede.
1
0
7 hours ago
Coronavragen: wie belanden op de IC en is Brabant nog het epicentrum? | NOS
1
0
8 hours ago
Het nieuwe computersysteem haalt automatisch informatie op die nu nog alleen bij ieder ziekenhuis zelf bekend is. Het gaat daarbij niet alleen om vrije bedden, maar ook om personeelsaantallen en de doorlooptijd van patiënten. De informatie wordt alleen getoond aan ziekenhuizen en is verder niet voor anderen in te zien. Een kleurcode op de kaart geeft per ziekenhuis aan of er ruimte (groen), krapte (oranje) of geen plek (rood) is.
1
0
8 hours ago
1
0
9 hours ago
107
0
10 hours ago
Creative cuisine food tutorial video
72K
0
10 hours ago